Site logo
About the Company

Vi på CSCE har specialiserat oss på att ge dig som takstolsproducent ett effektivt stöd bestående av både beräkningstjänster samt egenutvecklad programvara för dimensionering, kalkylering och produktion av takstolskonstruktioner.

Utvecklingsavdelningen arbetar med vår huvudprogramvara MiTek Pamir, och tillhörande projekthanteringsverktyg MiTek Optics. MiTek Pamir är en programvara som används för beräkning och konstruktion av takstolar, bjälklag och väggelement.

Det svenska kontoret för programutveckling finns i Skellefteå med ett satellitkontor i Stockholm. Vi lyder under Mitek EMEA och arbetar i nära samarbete med MiTeks utvecklingsavdelningar i Birmingham, Storbritannien och Paris, Frankrike, men även med vårt moderbolag MiTek Inc. i St. Louis, USA och andra dotterbolag runt om i världen. Vårt utvecklingsteam består på så sätt sammanlagt av över 500 utvecklare över stora delar av världen.

Vårt fokus ligger på programvaran MiTek Pamir som vi utvecklar för regioner och användare över hela Europa och Sydafrika. Vi arbetar med ett modernt flexibelt tankesätt och strävar efter förändring i samhället genom att leverera genombrott inom byggsektorn.

Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Cart

Companies

Share