Site logo
About the Company

TVO Marinteknik har sitt säte strategiskt centralt i Skåne, detta gör att vi har bra möjligheter att hjälpa båtägare runt Sveriges sydliga kuster, från Halmstad i norr till Karlskrona i öst. I grunden arbetar vi som ett ambulerande företag och utför våra servicebesök på plats vid båten. Vi har dessutom uppvärmda lokaler som vi använder när arbeten ska utföras under vinterhalvåret, eller vid omfattande ombyggnationer och nyinstallationer av marinelektronik.

Marinelektronik

Vi på TVO Marinteknik arbetar med marinel och marinelektronik till fritidsbåtar. Vi är återförsäljare och servicepartner för Raymarines produktsortiment inom marineletronik och navigationsutrustning, samt Victron Energy för strömförsörjning.

Reparation, service och installation

Vi utför nyinstallationer, ombyggnad och reparation av alla delar med marinel samt all elektronisk utrustning ombord på båten. Kvalité är viktigt för oss, så vi använder enbart ledande produkter. Våra servicebilar är utrustade med verktyg och material för att lösa de flesta serviceärenden, direkt på plast.

Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Cart

Companies

Share