Site logo
By September 11, 2023 Education

Fallskydd Utbildningen är en väldigt viktig och användbar utbildning för dem som arbetar på höga höjder eller personal som ansvarar på sådana platser med höga höjder. Fallskydd Utbildningen är för att minska olyckshändelserna samt öka säkerheten i arbetsmiljön. Att inkludera grunderna i fallskydd, statistik, lagar och normer, samt praktiska övningar och kunskapsprov ger en omfattande utbildning som kommer att vara till stor hjälp för deltagarna.

Att erbjuda utbildningen på plats i Malmö gör det mer tillgängligt och bekvämt för deltagarna som är intresserade av att delta i utbildningen. Dessutom krävs det inte några förkunskaper  och ett certifikat ingår i priset vilket underlättar för deltagarna att ta till sig kunskapen.

Sammanfattningsvis är fallskyddsutbildningar från Everystep AB en betydelsefull utbildning för både individerna som deltar och för arbetsplatser där fallskyddsutrustning behövs samt en säker arbetsmiljö. Vi kommer att bidra till att skapa en säkrare arbetsmiljö och minska risken för olyckor för våra deltagare.

Erbjudande just nu. kostnad 1100 kr

längd 1 dag

Ord. Pris: 1500 kr

 

Leave a Comment

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Cart

Companies

Share